2020. február 03. (hétfő) 13:00 órától (16:00 levelező) regisztráció és tárgyfelvétel péntekig 07. (levelező szombatig 08.)
NEPTUN
ügyek (hiányzó GEIAL... tárgy kiírás, hiányzó kurzus/CV kiírás, nem lehet a tárgyat felvenni stb.): csak GEIAL... kóddal kezdődő tárgy meghirdetéssel kapcsolatban Tamásné Tóth Mónika munkatársunkat keressék az (46) 565-333 (közvetlen) telefonszámon vagy a (46) 565-111 #29-58 melléken vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy Informatikai épület, 1. emelet, 113. szobában.

Az emailben meg kell adni pontosan a problémás tárgy kiírási nevét, a tárgy pontos tárgykódját (csak GEIAL-lal kezdődőkkel tudunk foglalkozni!!!), speciális esetben az egyéni problémával érintett hallgató NEPTUN-kódját és aktuális képzését (mikor kezdte, hol tart, szak stb. kisregény részletesen).

FIGYELEM! CV kurzust csak az adott tárgyból már aláírással rendelkezőknek szabad felvenni! (Annak ellenére is, ha a Neptun esetleg megengedi!)

Lásd még:

- FONTOS: Félévkezdési tudnivalók és teendők a Neptun rendszerben a sikeres beiratkozás és tárgyfelvétel érdekében (PDF)

- A félév időbeosztása

- Aktualitások